Hornsyld Industri & Autolakering Aps

 

Virksomheden blev startet i Barrit i 1968 af John Andersen og flyttede til Hornsyld i 1979. Her byggede man en ny fabrik på 550 m2 til produktion.

Virksomheden blev i 2003 overdraget til anden generation Allan Andersen, som har arbejdet i firmaet siden 1985, derfor har virksomheden stor ekspertise indenfor mange forskellige segmenter.

Vi udfører alt i højglans-, mat-, og vådlakeringer. Vores force er, at vi er meget fleksible i farveskift og omstilling til både store og små opgaver. Vi har stor erfaring i NCS- og RAL-farvekoder enten mat eller med glans. Vi håndterer også højglans.

Af referencer kan nævnes EM Fiberglas, JH Trio Vinduer & Døre, Doorflex, Bygholm Maskinsnedkeri, Tømrerfirmaet Benny Severin, Gramrode Møbelfabrik, Hanja Plast samt en del bygningsmalere i lokalområdet.

Vi har endvidere stor erfaring i maling af køkkener, vinduer, døre og møbler. Blandt andet 7er skalstole og meget andet.

I dag er virksomheden en del af Eslunds Husreparation med Søren Eslund i spidsen, og er i dag en topmoderne industrilakering, som kan udføre alle opgaver indenfor trævarer, metal og glasfiberindustrien.

Ingen opgave er for stor og ingen for lille, så kontakt os for yderligere information og tilbud.

Samarbejdspartnere

 

Eslund Husreparation

JH-TRIO A/S

JH Tømrer & Snedker